rezeki syawal yg tk dsangka

Sehari sebelum puasa . buat upt . double line . terkejut jugak . sebab tk letak harapan pun waktu tu . maklumla ank first baru nk masuk 9bulan . tuptup nk ada no 2 pulak . rezeki yg tk disangka . perkahwinan hmpir cecah 6tahun . rzeki ank lmbt memula tp skrg dah ditunjukkan kekuasaanNYA . alhamdulillah , esok baru nkbp buat buku dn ccuk anak sekali . lpstu time time PKP ni pulak . ekonomi kluarga tnggelam timbul . rzeki dpt kerja pulak . alhamdulillah . untuk bantu keluarga . Yg lain . share pengalaman dn prasaan bila dpt ssuatu rzeki yg tk dsangka .

4 Các câu trả lời

Sama mcm sy.. (2017) Anak ke 2 baru 6bulan.. Sy pn bru start keje semula 3 bulan dah upt positif pulak.. Masa tu down jugak la sb tak sedia lagi nak ade baby baru.. But asben ckp.. Dah rezeki terima je.. Asben suru benti keje terus.. Dia kata takpe biar dia je keje sy rehat jaga baby dan jaga kandungan.. Masa tu nanges juga sb, yela sy minat dgn keje sy tu.. Position pn dah senior.. Gaji pn dah masyuk.. Tp Nak taknak paksa benti jugak la.. Lepas kandungan masuk 5 bulan asben pula d up position jd ast manager training 3bln.. Masa Baby lahir, asben konfom position asst manager.. Syukur la kan.. Sy kata maybe rezeki anak.. Now sy dah 3 tahun tak bkerja.. Dan baru bersalin ank ke 4 pada 20/8..

Samalah saya rezeki xdisangka2 ingat letih sbb berkerja perut asyik sakit2 rupa2nya dah ada nyawa dlm rahim ni..xsangka sbb susah nk lekat anak no.2 pun dah 5tahun yg sulung nk masuk 10 thn xplan apa2..Tiba2 rezeki Allah nak beri MMG suami&anak2 gembira & Allhamdulilah rezeki anak dlm kandungan ni mencurah2 wlw masih dlm kandungan rezeki sy suami makin murah harap selamat semuanya LG 2 bulan baby nk keluar...

Tahniah sis, alhamdulilah. InsyaAllah bersama anak itu, ada rezekinya 😍💕

Alhamdulillah tahniah mommy 💕