Keguguran 7mggu

Sedihhh tk trhinggaa.. spotting ni bukan biasa2.. bsyukurla sapa yg ada spotting tue bby msih okey.. bukan mcm sy.. hri jumaat lalu spotting darah (tdk cair) dua tiga je drh kental.. itu pn merah muda.. keesokan hrinya wrna itam.. lps tgh hri tue ada spotting coklat smpai la hari hari isnin.. isnin tgh hri kluar bercak merah.. lps ti esok nya darah jg . Esoknya jga darah.. smpai khamis ne bnyk kluar darah..sakit pinggang blkng.. rsa mw mnangis.. prgi emergency. Doktor kata dah nak jatuh da kantung.. lps tu kluar dri emergency . Tggu kereta kat bastop sakit perut smpai duk bediri duk bediri msa tu rsa ada nak kluar sesuatu . Dara pn rsa melimpah kat sluar.. wktu tu pakai paid.. pegi tandas dkt emergency.. buka sluar rsa nak mnangis bap memang dah jatu kantung dahh.. msuk emergency blik doktor scan memang btl kantung dah jatu. Dia nak cuci tp sy tdk mw.. dia bagi jarum utk kecik kan rahim je.. lps jarum memang rahim dah trus mngecut.. and now sy dh smpai ruma da..

1 Trả lời

sama kita. spotting tu bukan perkara biasa rupanya. disebabkan xda pengalaman, sy dengar kata2 org. tp xboleh salahkan org lain jugak, sy pun salah sbb xbertindak dari awal. hari yg sy nk bukak buku, tgk rahim dah kosong.. mmg sy ada bleed 3 4 hari before scan tu tp xterfikir langsung misscarriage. semoga ada rezeki kita utk menjadi ibu lepas ni. harap sgt2🤲❤ so kita kena kuat ya sis. takda rezeki kali ni, mesti ada rezeki nanti.❤ *hugs*