Insyaallah Allah tentukan yg paling terbaik

Sedih tengok buku pink ni. Orang lain penuh report checkup baby. Tapi buku saya penuh report miscarriages. Semalam doktor sahkan gugur kali 3 berturut². Tahun kedua percubaan masih gagal ?. Ni 2020 masuk tahun ketiga. Doakan saya terus kuat dan tak putus asa mencuba. ??

Insyaallah Allah tentukan yg paling terbaik
61 Các câu trả lời

Semoga di permudah kan urusan...aminn

Sbr... K adew rezeki.. Insyaallah

Inshallah lepas ni ada rezeki sis

Sakit tak bila kena cuci

5y trước

Cuci tak sakit. Masa sblm cuci tu yg sakit. Msa rahim nak bukak tu. Mcm nak brsalin. Tak leh lupa. Masa cuci tu dh kena bius. X rasa apa. Darah pun smpai xde diorg cuci. Ni pengalaman saya cuci di HSB Alor Setar bulan 9 haritu.

InshaAllah ada rezeki tu nanti.

Bersabar n bertabah lah sis .

Bersabar ya sis ☹️

Semoga tabah ya sis..

Sabar. Tabah 💪🏼

Semoga kuat