Sy baru 26w..

Sedih sngat2 ble org ckp jgn jdi mls sngt sbb mngandung... sy bkn mls.. tpi ble sy trlalu aktif brgerak perot akn mengeras jdi xselesa . Klau ddk dye ok.. mmg mcm tu ke..?? ke ad cra laen nk bg bby/perot xmngeras ble ibu brgerak/aktif.. kdg2 mngganggu aktviti harian jga.. klau ddk rumah sndri sy spu smpah /masak skit lpstu ddk rehat .. tpi ble blik umh mertua dgn ank akk ipar yg sngat2 lh lasak buat sy extra penat pon ad dgn perot mngeras..

7 Các câu trả lời

Better amalkan sikap penting diri selama mengandung ni.. org luar takkan faham kita.. kita je yg tahu diri kita sendiri.. klu rasa xlarat plisss bedrest.. doc pun galakkan kita bedrest..