Dugaan hidup

Sedih rasanya bila kita mengidam tapi tak tertunai. Pujuk hati dan anak dalam perut untuk bersabar. Barang² bayi 1 pun belum ada yg dbeli. Barang² si kakak smua dah rosak dan tak boleh digunakan lg. Ada yg dh dbuang & disedekahkan pada org masa pindah rumah dulu. Suami pula hanya kerja kampung saja stelah diberhentikan kerja sebab kilang bankrap. Tak sangka dalam menghadapi ujian & dugaan dapat rezeki mgandung lagi setelah 10 tahun. Doakan saya kuat, murah rezeki dan selamat sampai melahirkan ya kawan².

2 Các câu trả lời
9mo trước

ok sis semoga dipermudahkan urusan. nti cuba masuk group2 prelove d grup biase rmai org nk bg pakaian atau brg free🥰

Semoga dipermudahkan dan dimurahkan rezeki sis dan suami. Due date bila?

9mo trước

Aminn, terima kasih sis. due masih lama bulan 5 tapi nak prepared awal bli sikit² sebab kalau tunggu dekat hari nanti takut tak larat nak beli sekaligus. Macam first time beranak ni, sebab brg2 si kakak semua dh boleh guna da.. nak tak nak kena bli baru utk si adik nanti.