Miscarriage 6 weeks

Sedih my first baby miscarriage. Mommies boleh bantu cmne nk kuatkan rahim? Selalunya early miscarriage ni disebabkan apa? pemakanan ke? Sharing ur experience pls. Thank you 🥲

2 Các câu trả lời

Saya consult pakar pemakanan (nutritionist). Boleh amik supplement utk telor sihat suami isteri (ovum dan sperma). dia akan suggest ikot keperluan badan kita.

Selalunya telor yg bersenyawa tu xcukup sihat (contoh ada genetic problem etc). Rahim xkuat tu kalau dah few times misscariage