Selfish Husband

Sedih, bila kita ajak mkn or teringin nak mkn something dia mengeluh.. Last2 pergi la mkn sorg2, takpun apa yg kita teringin nak mkn kena usaha sendiri.. Hurmm.. Tak pernah dia tanya kita ni lapar ke, nak mkn apa.. Ingatkan pregnant ni dpt la extra special treatment, tp sama je..

23 Các câu trả lời

Jgn sedih2 tw sis... Sbr k... Biasala tu..hormon x blnce ms peknen2 ni..ada kala org tua2 kata pmbawakn budak... Tp tula..kekdg husben ni dia lum gaji..atau duit xbpe nk ada dorg xkn bgtw kita sbb pk tu tggungjwb dorg as ketua kluarga...xnk wife risau......itu pn akn buat dia mengeluh juga sbb sush nk bg apa wife nk or ms dia xkne time tu dia penat or stress dgn byk perkara...... Or dia penat sbb byk komitmen nk lakukn...dan berpkir bile wife sedang preggy... maka tggungjwb dia akn bertmbh.. akn pk nk saving tuk bli brg2 bby lg ..sediakn duit bersalin tuk wife lg..mcm2 dorg pk lg byk cabang dia berpk sbnrnye serta risau..kekdg husben xnk bgtw..tu yg kita akn rs mcm..eee annoying nye husben ni..kita nk itu ini xnk layan n mengeluh je... Apa2 pn sis jgn stress2 k..xbaik tuk bby dkt dlm tu... Sis kne alwyz chill ..positif ..hppy.... Sbb klu sis hppy...nti bby lahir pn dia akn happy slalu..mcm mommies dia juga if mommies slalu happy....apa2 pn jg dri bebaik k😉✌

Alhamdulillah.. Diberi suami yg prihatin.. Caring.. Concern thdap isteri dy yg sdg preggy.. Kalo tingin pape, bitaw dy sure dy cri cpt² lam google @ fb kt mane ad jual.. Btl la suami i asyk ckp, "bsyukurlah dpt suami mcm ni.. Bsyukurlah dpt suami mcm ni.. Suami owg len x bt mcm ni tawww.." hahaha.. Slalu kite dgr dy ckp cm tu kite bt dunno je.. Rupenye btl la.. Kang dy blk keje nk syg dy manyak² 😂

Sy kje ms preggy. So ape sy nk sy cri sndiri. Even klu sy ckp ngan husband pn confirm dia akan crikan tp sy lbih suka cri sndiri. Makanan yg agak malas n rumit bru sy akan ckp ngan dia. Plg lama pn seminggu msti dpt. Suarakn pd suami sis. Jgn diam je. Bkn slalu nk layan ragam istri mengandung ni. 9bulan je. Yg kt dlm tu zuriat dia jgk.

Eeeee geramnyeeeeee, ada kwn sye mcm tu 😢 nasib jarak kandungan dia dengan saya tak jauh. So kalau dia teringin kami pergi sama² then husbend saya jadi driver lee 😁😁 tapi best sebab ada geng. Husbend kwn tu langsung x ambik peduli, sampai saya naik geram

Communication penting sis. Sis luahkan dekat dia apa yg sis rasa. Cakaplah yg dia tak peduli perasaan sis yg tgh mengadungkan anak korang. You know your husband better than us. Apa2 luahkan dgn husband ok

awk sbr byk² ye..jgn stress..dia xphm..awk rs boleh cari awk cari sdri ea..xpe awk..dia klw dpt rs ap yg kita rs baru dia taw..sbb dia xrs.. tu yg dia cmtu..atau dia da pnt kat tmpt kje jd gtu jugak

sy nak makan pape.. kalau ajak suami die xnk.. sy g sdri je sis.. jnji sy makan. die bg pitih je. kalau xbg pitih pn sy amik dr akaun n trnsfer. beli ape nak mkn..dr makan ati. y penting da suara kan...

Jangan lah begitu sis..nak makan beli je ye..lps tu doa bnyk2 smoga suami dibukakan hati utk tu..mmg pregnant cpt sensitif..tp kandungan tu lg penting..ibu happy anak pon happy dlm tu 😊😊

Jgn sedih2..pembawakan budak tu.mmg time pregnant kita lebih sensitif.Kdg suami bergurau tp kita anggap serius..chill.happy2 kan diri bla pregnant ni..dont be stress

Kalau say,saya xtunggu dah suami.saya kalau nak makan,says trus beli sendiri.kadang2 cod or grab food je.kalau tunggu Suami sampai ke sudah la xdapt makan.😂