Ada yg sudi ringnkan beban sy 🏳️🙏😢 duit trkumpul buat masa skrg dlm rm500 ..due 01.08

Sedekah barang baby trpakai pun sy trima 😔

Ada yg sudi ringnkan beban sy 🏳️🙏😢 duit trkumpul buat masa skrg dlm rm500  ..due 01.08
6 Các câu trả lời

klau sis ni warganegara xkan dia mau bantuan ke kelas satu kan😅...tapi sis ni minta bantuan sbb dia bukan warganegara...ini harga hospital kerajaan bukan swasta😰 Sis Tuaran, sis boleh kumpul dana di facebook...ramai ngo dn msyarakat akn bantu sis nanti...sis boleh nego dgn hospital untk bayar ansur2 dgn jaminan...ramai dh org d beri bantuan aspek bersalin ni...harap sis bole pnjngkan ke fb...

3y trước

dah tnya pihak hospital nak bayar ansur2 tpi drng teda respon 😢

saya beranak kat hospital kerajaan.. 5 hari 4 malam duduk dalm wad.. kos semua sekali rm48 je.. rm500 tu dah lebih dari cukup sis kalau sis warga malaysia la

3y trước

sy bukan warganegara ..sy pmengng sijil surat beranak shaja 🙏

klu kamu warganegara Malaysia pegi hospital kerajaan murah sgt byrannya.so tak perlu bimbang.

3y trước

ya sis ..sbb sy bukan warganegara la tu sy risau 🙏

kalau mmg xbkemampuan.. xpyh pegi swasta lah☺️ hspital kerajaan byak

3y trước

hospital kerajaan la tu sis ..mahal sbb sy bukan warganegara🙏

Sila bersalin di hospital kerajaan puan. Murah sgt.

3y trước

hospital kerajaan la tu sis .. mahal sbb sy bukn warganegara..🙏

Endon?