Scnd trim ni org kate bdn akan semakin ok,knp saya rasa sebaliknye ye.Bdn rasa mkin berat sakit kpla

Second trimester

3 Các câu trả lời

masa 1trim haritu memang saya tak boleh buat apa apa dah tak larat dengan alahan lagi anak sulung pulak nak mak dia jer bila papa dia balik kerja ok bila papa dia kerja semua nak mak nasib baikla nenek dia ada dia yg tolong suapkan nasi dengan tukar pampers.

ikut org juga awak, ada stgah first trim saja, ada stgah 2nd trim/3rd trim baru dtg, n ada stgah spjg preg. alah. maybe alahan awak tak hilang lagi n take time sikit kot.

Saya plk dah start sakit pinggang. Pdhl xde buat kerjw sangat pon