Minum air gula

Second time minum air gula. Normal ke kena minum air gula 2 kali ? Haritu minum tak sangkut pun . Ni kena kali kedua untuk 28 minggu

Minum air gula
7 Các câu trả lời

normal sis..sy kehamilan kedua ni 3 kali mnum air gula..hahah..yg kedua sptotnya tu terbatal..sbb blm ambik drah dh mnum..xtau tba² excited nak mnum..alhamdulillah klini tak sngkut

normal. semua yg pass at 1st mmg ada repeat minum. kecuali bmi u normal, under 25y/o, fmly history takde diagnose diabetes and berat u naik within the range.

11mo trước

oh klu berat naik mendadak mmg kena repeat minum pun. sy hmpir nk minum kali ke 3 sbb berat naik 3kg dlm 2minggu. tapi dktr kata xpyh sbb dh 37w.

Sedap dak strawberry ? Uhuu .. sy pun 2 kali minum .. 9minggu dgn 28minggu .. sbb family ada history dan berat badan saya hehe ..

11mo trước

Okay tuu , sy sbb gi kerajaan rasa ori punya hahah 😂

sy kne repeat kali ke 3 lg 2 mnggu. masa tu wk 32. sbb berat naik 2kg dlm 2 mnggu. huhu

ye. std 2x minum air gula. lps bersalin nnt pun kena minum lg sekali..

11mo trước

lepas bersalin untuk yg mmg dah sangkut gdm

saya 2x juga. tak ada masalah pape. maybe under 25?

anak2 sy semua minum 2x air gula