5 weeks 4 days

Hi. This is my second pregnancy.. Yesterday, sy pulang ke kampung, pjalanan yg mengambil masa 7-8 jam.. Selama 2 jam pjalanan, keadaan jalan raya agak tidak rata dan kerap memberi hentakkan yg kuat. And this wednesday sy akan pulang semula dan melalui 7-8 jam pjalanan..Adakah ia memberi kesan terhadap kandungan sy yg baru 5w4d? Adakah ia selamat untuk my baby?

11 Các câu trả lời

Ada nurse suggest beli pelampung mainan tu.. duduk atas tu, tp tu cdgn bila otw balik berpntang di kampung kalau trip 7-8jam. Mgkin boleh apply? 😅

5y trước

Rase pelampubg yg mcm donut tu. Pelampung utk bdk2 yg kecik tu

Lapik bantal sis utk keselamatan... Buku pink jgn lupa... Insyaallah selamat.. sy awal² dlu drive sendiri je lebih 8 jam.. selamat alhamdulillah

Kat seat tu alas bantal bg kurang skit rase hentakan.. Dan doa byk2 smoga sis n kndungan di lindungi.. 😘

Selamat. Air ketuban serap hentakan. Unless sis eksiden, terkena hentakan yang sangat kuat.

try lapik bantak bwh punggung sis.. in sha Allah xde ape2..

InsyaAllah, selamat takde apa2

Selamat..think + always

insyaallah tak pe..

In shaa Allah ok..

mcm saya balik kg perjalanan 6-7 jam masa 5 week pregnant..saya alas bantal/selimut yg tebal.at least bila ada hentakan tu tak la kuat sngt..alhamdulillah ok

5y trước

Terima kasih sharing sis 😍 bole la sy try.. sbb sy pn g kerja kena lalu jalan gravel x rata