Test darker than control line, kembar ke?

Second day period lambat… test line gelap dri yg control.. ada chance kembar ke? Ke test rosak? Kembar boleh detect dgn pregnancy test ke?

Test darker than control line, kembar ke?
12 Các câu trả lời

nak test hamil kembar memang susah guna ni, tapi kalau anak kembar x semestinya keturunan, kak sepupu dapat anak kembar x de keturunan tapi dia ada adik ipar yg dapat anak kembar mungkin jangkit kot. sbb keturunan suami dia x de kembar

8mo trước

apaa pulak jangkit😅

Darker thn control line . And im carrying singleton baby… test tu jadi gelap sngat sbab paras lvl hcg tu yg dah tinggi xde kena mengena dngan twin ke tak.

8mo trước

Tu la. Xde experience… try tny kat sini…mana tau ada yg penah alami yg sama…

pregnancy test xley detect twin. melalui scan je boleh detect awak pregnant twin atau x. family ada genetik kembar x. kalau xde agak susah sedikit nk dpt kembar. boleh dpt, tapi susah

8mo trước

Hehehe… xhrp twin… asalkn selamat je…risau plak xde tnda pape selain upt terang je… huhuhu

scan pun kadang tak detect kembar puan, kena scan banyak kali, kena scan godek2 cari keliling... control line apa2 test kit kena nampak yee kalau tak jd invalid dah

8mo trước

Xscan lgi… hehehehe… tggu weekend bru bleh g klinik tuk scan… hrp2 nmpk kantung… risau xde tnda pape preg lgi ni kecuali positif upt je…

pregnancy test tak boleh detect kembar sis 😅 just boleh detect kita pregnant je. selebihnya semua melalui scan di klinik

8mo trước

Ooo… ye ke? Huhuhu.. teruknya..

Sy pun test line darker than control line tu tp bukan kembar pun🤭yg sy tau pregnancy test punya tahap keterangan tu bdasarkan tahap hcg kita..

8mo trước

Ooo.. alhamdulillah

Ini test utk check pregnancy je bkn utk test dpt anak kembar atau tak . Yg tu kena pg klinik utk scan baru tau dpt satu anak atau kembar . 😅😅

8mo trước

Hehehehe.. tetiba terang sgt, trus google.. hahahahah

Kembar tak boleh detect guna UPT dear. UPT just boleh detect pregnant atau tak sahaja. Kalau nak tau kembar ke tak, pergi scan ya.

8mo trước

Sy bca klau kembar hcg level tinggi.. tu yg terfikir tu… hehehe… tetiba nmpk terang test dri control..

Mengarut ja sis ni. Kalau orang yang mengandung triplet, acano pulak line nya? 😅😂

8mo trước

Sy bca klau kembar hcg level tinggi.. tu yg terfikir tu… hehehe

setahu if T line pekat dr C Line means kandungan dh 5mgy

8mo trước

Tu la… jdinya rs nk check upt je sbb tkut one day 1 garis… huhuuhuhu… Ameen… smoga baby sy jgk mcm tu… selamat n sihat kandungan ni…