UPT terang

Saya ada test Upt, line Test pekat sangat dari Control line. Tapi bila scan baru 4 minggu, nampak kantung kecik sangat. normal ke? Ada yg berpengalaman UPT mcm ni ? Ada dpt anak kembar ke?#SeriusTanya #bantujawab

UPT terang
16 Các câu trả lời

Klau ikut trikh period sepatutnya brpe week? Kndgn klau lari bwh dri 2w normal je..cth sepatut 6w tp bila scan bru 4w..selagi xde bleeding xde mslh.. Pasal ank kembar tu xleh nk detect mlalui upt..ats rezeki msing2..

sya time 3 minggu blum ada ap2 lgi sis msii smar btul2 samar last2 6w3hari cek up terang pasto esok scan 1 kantung tpi ada 2 jantung heheh . tgu lgi 8w sis ✨

3mo trước

6 -8 w dahh ada jantung dh sbb kite kwn dgn doktr so slalu tnya dgn dea ✌🏻 heheheh kalu kamu 6 w tpi teda jantung makanya kira haid kmu yg slh

normal. saya dlu pun mcm tu. line terang sgt². tp ble cek tk nmpk pun apa², just dinding shj tebal sbb baru sgt². Alhmdulillah ok je semua.

sy dlu pun masa 4w mmg upt Terang mcmni . terkjut jgk. scan mmg nmpk kantung kecil tp tak kembar pun . dah bersalin bulan 9 tahun lepas .

Sy mula² test samar cair Sgt . Tiap² minggu bt smpai pekat .. Bila scan ingt Tk nmpk ape . Skli nmpk dh bby , heart beat

sllu nya normal sis. mcm sya scan preggy 8w bru nampak kantung.. ada org scan 4w blum nampak apa2 lg.

Sy lambat period 3 hari. Check upt mmg terang double line. Tp bkn pregnant kembar

normal utk upt jenama dip n tell mcmni. sy pun mcmni juga tp singleton 😁

normal, sye dlu terang jgk . scan baru 4 mnggu, single baby je☺️