Ada sesiapa awal kehamilan darah keluar tak? Boleh share pengalaman?

20 Các câu trả lời

sy pernah cmtu Mase ank sulung,ingt gugur sbb 7 Hari keluar darh mcm period biasa sy da redha,2 week after cek eh masih double line g klinik alhmdulillah masih ada..mybe tu darah haid last Kita.☺️

1y trước

saya dh 5 hari kuar darah mcm awk. bila pergi hospital dr ckp ok. risau mmg ada nk nagis pon ada. dr suruh dtg scan lagi 2 minggu. doakan saya dengan baby yeee