Ada sesiapa awal kehamilan darah keluar tak? Boleh share pengalaman?

20 Các câu trả lời

sy ada bleeding and discharge coklat 3-4 minggu juga..mula ada spotting coklat masa mggu ke 4 refer hospital doc bgtau normal lps scan bawah, myb sbb implantation saja, lps 2mggu ada bleeding tiap kali kencing dan spotting coklat tiap hari , masa ni pergi klinik swasta doc bgtau threaten pregnancy cuma bykkn rehat dan bedrest, sampai mggu 8 buka buku di KK , bila sy bgtau ada bleeding n spotting doc marah knp lambat dtg KK, doc bt pap smear n dpt result +ve gbs n ada polyps..doc bg duphaston utk kuatkn rahim sbb still ada spotting , bru mggu lepas refer hospital doc check polyps n remove trus ada dlm 3cm pjg..ngeri juga guna mulut itik, dalam smggu masih ada spotting /discharge coklat..skg dh 13w ..spotting msih ada tp sgt sikit...sy harap smua okey lps ni sbb polyps myb boleh jd lagi..mggu dpn foloup hospital lgi.

sy sblum period check upt naik 2line lpas tu sy lewat period sehari ad kluar darahh slama 3 hari tp tk bnyakk mcm darahh periodd bgthu mkcik sy nurse di klinik kk dia ckp tu darah penempelan . . lpas hbis darahh tu truss check upt balik tp 1line jee . . pegi klinikk check upt 1line jugk . . doktor ckp mungkin sbb gastrik atau angin . . tp sllu rsaa cramp perutt payudara sakit² klo ikutkan da 5w daa skg nihh . . tp msihh 1line . . kne tggu seminngu lain baru check upt balikk . . harap ad keajaiban untk sy . .

sy pun dr awal kehamilan smpai sekarang dah 21w pun still ada spotting/bleeding ringan on off and masih bergantung dgn ubat dushaspton tuh.. dua kali kne masuk muncung itik tapi sume nya okay dan alhamdulillah baby pun aktif.. doktor pun kata threatened miscarriege and mungkin juga berpunca dari uri saya dye detect ada dekat bawah.. skrg saya dalam pemantauan KK untuk tggu uri sy naik sendiri.. semoga baby saya sentiasa sihat dan selamat , itu doa saya hari²

saya awal pregnancy bleeding sebulan... pergi klinik, kata blighted ovum, nampak kantung, takde janin, jd tunggu dia akan gugur sendiri, atau buat DnC. Tunggu punya tunggu, tak gugur2, nak serah diri untuk DnC, alhamdulillah doc scan, ada je baby dan sudah ada heartbeat, buka buku pink, doc KK refer kes ke hospital, cek rupanya ada endoservical polyp(ketumbuhan kecil2 di pangkal rahim), doc buang, 2 minggu selepasnya, bleeding stop.

Sy keluar spotting coklat mcm darah lama ms 15w. Tp sikit je. Pegi ED masuk wad sbb sy ade history misscariage 4 kali. So monitor kt wad. Smggu lepas tu ade lg sikit spotting. Tp cek xde ape2 bleeding pun. Doc ckp maybe darah beku lama. Ape2 pun kena cek doktor ya sbb punca spotting/bleeding ni byk. Kite xtau bhya kt baby ke x. Semoga membantu😊

I am having my first pregnancy, counting down for EDD. Experience a few episodes of fresh bleeding in early 1st and 2nd trimester, was supported by medication and injections until my condition become stable...please seek for medical advise if you found any abnormalities, don't give up and keep fighting!

Pergi saja emergency sis, saya dulu bleeding and waktu tu tk ada bedrest terus gugur sebab jalan sana sini and lasak. Saya jumpa dr pun kata darah penempelan sedangkan itu actually bleeding ancaman gugur. Peduli komen2 tak membantu buat masa ni bedrest saja dulu jgn buat kerja berat2

saya.. patutnya period lagi 2 hari tpi dh kluar darah. Kluar sket je, dlm beberapa titik. msuk hari ke 3, dah takde langsung dah. pastu sy test upt rupanya positive ☺️ ikut kiraan, msa tu 4/5 minggu. Period saya jenis teratur. Skang dah 21 minggu

Saya masa awal2 pregnant keluar brownish spotting. Pergi kk doc cuma bagi mc utk bedrest. Tak ada ubat apa2. Sbb scan kantung masih ada tapi belum jumpa heartbeat lagi. Alhamdulillahh survive n now dah 40 weeks tapi tak bersalin lagi 🤣

sy pernah cmtu Mase ank sulung,ingt gugur sbb 7 Hari keluar darh mcm period biasa sy da redha,2 week after cek eh masih double line g klinik alhmdulillah masih ada..mybe tu darah haid last Kita.☺️

1y trước

saya dh 5 hari kuar darah mcm awk. bila pergi hospital dr ckp ok. risau mmg ada nk nagis pon ada. dr suruh dtg scan lagi 2 minggu. doakan saya dengan baby yeee