makanan pedas

Sebenarnya makan makanan pedas ni effect baby ke tak ? Ada baca artikel kata tak effect baby. Cuma ibu nya tu tahan ke tak. Sbb ada yg tak tahan muntah, cirit birit. So apa pandangan mommies dan bakal mommies ?

2 Các câu trả lời

Selalu baca apa yang ibu makan, anak pun dapat rasa. Kalau saya makan mulut je pedas, kalau anak dalam perut yang makan satu badan dia pedas, kesiannya anak saya 🤭😣 Saya kalau teringin pun, mintak izin hasben. Teringin nak makan samyang, hasben belikan, tapi saya memang akan share dengan hasben. Makan sekadar lepaskan teringin tu je. Ikut badan sis jugak 😁

Makan bersederhana sis. Masa sy kad wad gugur sebelum ni ada sorang patient masuk hospital sebab makan pedas. Effect kat baby dia.

5y trước

Oh ye ke ? Hm craving nak makan samyang. Dri awal pregnant nak makan samyang hm.