Excema Gatal

Sebelum pregnant mmg ada gatal2 excema ni, tp bila dah pregnant skrg ni 5weeks 5days. Gatal2 makin teruk dan merah2. Boleh jd hormon ibu hamil jg ke???. Any tips utk hilangkan gatal2 ni 😩😩😩😩😩#firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #advicepls

Excema Gatal
2 Các câu trả lời

eczema sy pon naik masa awal pregnant. start naik kat perut, lengan, paha and payudara masa 5 weeks and bila masuk 10 weeks, dia slow2 surut sendiri. sy guna ubat sapu eczema (bukan steroid), beli kat klinik pakar kulit yg biasa sy pi kalau eczema naik teruk. alhamdulillah sekarang takde naik dah.

rjuk doc sis