Bleeding

Sebelum nie pernah gugur.. Skrg pregnant 6weeks selepas setahun menanti. Dah 6 hari keluar darah ketul2 ikut kencing b'serta senggugut..ada x mommy2 pernah mcm saya,boleh x bgtau mcm mn keadaan kandungan saya nie??

1 Trả lời

Better pergi jumpa doktor. Takut tuh ancaman keguguran. Saya pun kena macam tuh tapi week 9 dan selepas beberapa hari tuh gugur.

4y trước

Banyakkan berehat je lah. Jangan buat kerja berat dan selalu makan makanan berkhasiat.