Beza tendangan bayi lelaki dan perempuan

Sebelum ni sy pregnent anak lelaki..boleh rasa tndgn sgt Kuat..tetapi kali ni pregnent anak prmpuan..lain je rsa tndgn dia..x sekuat anak lelaki tp tu lah..aktif sguh mlm2..ada ke sesiapa rase mcm saya..beza tndgn bayi lelaki dan perempuan..

1 Trả lời

saya anak lelaki tapi tendangan dia tak kuat kadang tak rasa apa.. risau slow sngt

1y trước

sy 3 anak lelaki sblum ni..smua kuat...tu yg kndgn ke 4 ni girl..rsa mcm slow ja..