Anak ke 4 GDM...

Sebelum ni preggy 3 anak smooth je sepanjang prenancy... kali ke 4 ni pulak ada gdm.. down.. stress je rasa.. harini start bsp.. letih ulang alik klinik.. mommy yg ada pengalaman gdm boleh share ?

1 Trả lời

Sy anak first dh gdm. Redha jela. Ulang alik kk nasib Tak keje tp husband la penat nak ngntor. Ni pon dh minta nurse nak buat bsp test sendiri. Nurse ok if Kita Ada alat tu. Jgn stress. Tenang2 saja. 😉

2y trước

Berapa kali datang klinik baru boleh buat bsp sendiri kat rumah sis ? Sy pun penat dah ulang alik 🥲