Texture & bau mcm keputihan tp warna coklat. Normal utk 10w?

Sebelum ni keputihan normal je keluar tp harini keluar warna coklat. Malam semalam ada rasa sakit pinggang sebelah kanan sbb mungkin banyak gerak (kerja + solat sunat terawih). Normal ke tak? Utk 10w pregnancy.

2 Các câu trả lời

P emergency cepat! Saya keluar spotting coklat skit je ms 10weeks, 3 hari lepas tu terus keguguran.

3y trước

Sy dah pergi cek smlm. Doc ckp janin tak berkembang, dah 10w tp nmpk mcm 7w 😔😭 lg 2minggu kena scan semula utk confirmation. Hmm mcm mana ya nk hadap? 😞

rujuk doc sis