Hai saya nak tanya baby berak hijau ade cair sikit tu normal tak?

Sebelum ni berak biasa, lepas tu berak cair saya tukarkan susu

1 Trả lời

Berak hijau tu normal. Jadi warna ni sebab najis dia bercampur dgn bile (cecair hempedu). Kalau puan risau, bawak je anak jumpa doc. Ambik gambar najis tu, tunjuk kat doc. Cakap je kadang diorang tak tau. Kena tunjuk bukti. Ni apa yg sy buat masa anak sy berak hijau hari tu

3y trước

aaaa lepas tu tkr susu ke?