weight gain

Sebelum kahwin ,berat sy 48kg . Selepas sy kahwin, slowly berat Naik Naik Dan terus Naik.. dlm msa 2bln, sy ?.. happy mmg happy.. smpi berat Naik 76kg ?.. Bertenang dn fkr waktu berpantang akn turun seperti biasa.. however, I manage to loss 11kg only.. 65kg and maintain until baby 5months old now.. sadly , tgk suami dah mula complaint huwaaaa yg tak boleh blah.. suami DH pndg2 pmpn yg kudut bju ketet Tu.. fuhh mencabar JD seorg isteri ni.. nak jaga kecantikan, jaga bwh tuuu, jaga bdn,jaga ank.. hopefully sy dpt turunkn LG berat sy masa akn dtg ! Semangat semangat!!!! Hahaha

2 Các câu trả lời

Try slow slow sis.. cut sugar.. jgn mkn Malam.. take jamu and see how the result in month

💪💪💪