Tips mencari pengasuh?

Sebagai new mommy saya buntu nak cari bakal pengasuh anak. Saya wanita bekerjaya dan perlu bekerja selepas 2 bulan maternity leave. Ada ibu-ibu sudi share tips dan dimana boleh cari/hantar pengasuh baby 2 bulan?? Ada ke baby daycare yang ambil bayi 2 bulan? ##firstmom ##pengasuh #bantusharing #pleasehelp #pengasuh

1 Trả lời

skrg dah banyak taska yang amik baby start umur 2 bulan. nasihat saya tanya dulu kat tempat pengasuh tu jaga berapa orang bayi