Bila waktu yang sesuai utk scan kandungan?

Sebab sekarang saya bru 4week 5day ini anggaran yang saya kira , tapi tulaaa kalau scan awal utk kepastian sama ada kita pregnt atau tak bole kan? #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya dpt tau pregnant haritu waktu 4 weeks. Lepastu saya tggu smggu dulu then terus pegi ke KK bagitahu pregnant terus doktor scan 5 weeks alhamdulillah nampak kantung dgn bijik kecik. Ada certain org nampak lambat just nmpk kantung je, tapi sis kalau nak nampak tggu lagi 2 mggu la maybe waktu tu dah nampak baby dgn kantung👍🏻

3y trước

Okay baik lah , thnk you atas perkongsian ,

Better tunggu lagi 2minggu . sebab kalau scan pun tk nmpk lagi . bnyk kn rehat jngn buat kerja berat .

3y trước

Okayy baik lahh thank youuu