Nk tanya org ckp kalau preg ada simptom breast bengkak. Perkembangan breast seawal week berapa?

Sebab saya kadang2 je rasa breast tegang tp tak sakit bengkak. Sensetif kat puting je itu pun tak sakit sangat. Areola pun tak gelap and besar masih seperti biasa. Normal ke? Btw saya baru week 6.

2 Các câu trả lời

kalau tak silap saya, yg sampai bengkak tu, nanti2.. tapi tak tahu lah bila.. sebab saya pun 1st time pregnant.. tapi, kalau awal2 pregnancy ni, breast saya pun mmg sakit since week 4 sampai skrg, week 6... nak pusing2 masa baring, sakit.. dari baring nk duduk, sakit... husband terlanggar sikit, pun sakit...

awal lagi.