nak tnya ni masuk21 week suda tpi keluar darah2 tu normal ke?

sebab pergerakan baby masih aktif mcm biase, just risau ada ape2 ke

6 Các câu trả lời

nurse selalu pesan kalau ada discharge darah kena segera pg hospital bukan klinik. sebab bahaya untuk baby.

nak tanya kenapa ya klo usia kandungan 6 kaki bengkak...dan badan rasa mati macam kena struk?

3mo trước

usia kandungan 6 maksudnya week 6? sy dulu pun sama. kaki bengkak. awak tidur baring nnt, letak bantal bawah kaki. tu mungkin banyak berjalan.

before 37w apa2 discaj especially darah is not normal. sila ke klinik dan check.

4mo trước

sepanjang kehamilan sepatutnya takde apa2 darah yg keluar melainkn bloody show nk bersalin sahaja.

gi hospital..tkot ape ape nnti

tak normal, pergi hospital

mcm mana keadaan awak skrang?

3mo trước

macam mana boleh keluar darah tu sis? awak ada bersama atau angkat benda berat? keluar banyak ke sikit? macam spotting brown tu eh? semoga awak sihat sehingga bersalin ya