Baby umur 4bulan

Hai smua baby sye mnum susu famula.dh 2mngu tak berak .. normal ke.dia aktif mcm biase. Berpeluh mcm biase.. sye risau la

7 Các câu trả lời

macam x normal la sbb smpi 2minggu, sbb anak sy pun fully fm tiap bulan nurse dia pesan pasal berak dia.. Kalau boleh kena berak tiap hari mcm anak sy dia berak 2/3 kali sehari. Mmg jarang sehari tu dia x berak. Kalau fully fm paling lama pun anak x berak dlm 2 hri bgtu masih dikira normal. Tp klu dah smpi 2 minggu rasanya awk kena bawa jumpa dr tu.

Better pergi klinik nnt doc cek usus anak ok ke tak. Anak saya full fm tak berak 3 hari, 4 kali berturut turut saya bawa gi klinik. Doc cek usus takda masalah then doc bg ubat cair najis

tk normal awk. baby yg minum susu formula atleast if tk berak sehari dua je and after that dia akan berak. melainkan bf boleh seminggu tk berak. better g check ye tkut smbelit

klu bf max 1 minggu tak poo. klu fm hari2 kena poo at least. bawa pergi klinik check

Tak normal since dia minum susu formula. Better bawak pergi klinik.

xnormal..anak sy xberak sehari pun sy dh risau

11mo trước

ye awk! hahah rupanya dia smbelit

If formula milk mmg tak normal sis.