maaf nak tnya normal ke klau 19,20 minggu rasa baby aktif gerak bila masuk21 minggu baby kurng gerak

3 Các câu trả lời

normal je tu sis .. sy pun sama . baby tgh tdur tu .. kadang2 baby tgh mengelamun 😂 bila masuk 27w nnty, sis kena start kira.. yg tu nnty kalau kurang gerak xnormal .. kena kejut atau pancing dgn mknn manis

Saya pun terfikir mcm tu, sebelum ni elok je aktif gerak, bila dah masuk 20 minggu tak aktif mcm sebelum ni, still ada gerak2 cuma mcm slow mcm tu

3mo trước

Sama sis.. i dh 20 weeks.. last week bby mcm active sgt.. skrg dh kurangg..

normal.. maybe baby tido..