Normal atau tak senak perut masa mengandung 5 minggu ,adakah boleh terjadi keguguran..saya risau

Sebab ini kali pertama mengandung #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal sis. rasa senak tu sebab awak2 pregnant nibbadan banyak angin sebab digestion kita slow down supaya baby dapat serap banyak nutrients. kalau menganggu, ambil hantak fiber and minum banyak air suam

11mo trước

baik.. terima kasih ya

Saya macam sis juga. Setiap malam saya tidur agak terganggu sebab perut rasa kembung. Tapi saya sapu minyak yuyi baby je dekat perut then boleh la tido 😣

11mo trước

iya.. boleh sapu minyak yuyi kat perut.. terima kasih sharing