Tips Bersalin

Sebab first time, so bila google pun tak boleh membayangkan situasi tu. Any tips mommies?

2 Các câu trả lời

Belajar teknik pernafasan yg btl...lg bagus kalau awk ade bajet lebih pergi kelas

Teran bila sakit dtg dan teran panjang panjang

5y trước

Yang tu saya tak tahu pulak . Saya pun tak belajar sangat pun masa nak bersalin tu . Cuma kalau husband boleh masuk maybe nurse akan suruh dia support badan kita supaya tegak sikit tak de lah risiko kita nak angkat punggong tu . Tak boleh angkat punggong takut lagi teruk koyak bahagian dalam