Dede sdh tenang d syurga-Nya ...

Sdh 3 Minggu d RS...Dede anak ummi yg kuat. Sdh brtahan selama itu... Alhamdulillah, sdh sempet brtemu dgn ummi dan Abi di dunia..lalu kembali lagi pada Allah. Dede sudah ga merasakan sakit lagi dan bisa main d taman syurga-Nya..☺️ InsyaAllah ummi ikhlas sayang, yg penting Dede bahagia d syurga Allah, karna pedih lihat tubuh Dede pakai selang selang yg tak kunjung d lepas... Allah Maha Tahu yg terbaik... Ummi dan Abi sayang Dede, tapi Allah lebih sayang Dede... Terima kasih ya Allah sdh memberikan amanah, kesempatan hamil, melahirkan anak yg hebat, merasakan jadi orgtua utk Dede... Terima kasih Dede, sdh menemani ummi selama bbrpa bulan sgt singkat menurut ummi...tapi lama menanti mu pulang k rmh..trnyata kamu pulang lagi menghadap Allah...trma kasih sdh bermain sebentar dgn ummi dan Abi d dunia...trma kasih jadi anak yg Sholeh pintar dan kuat ... Kami semua sayang Dede Syafiq...😘

Dede sdh tenang d syurga-Nya ...
224 Các câu trả lời

ummi,,,ga nahan ga kuat bacanya jg. ngalir deras air mataku mii.. semoga dede jadi penolong ummi sma abi di akhirat yaa..aamiin merasakan sekali, waktu hamil di luar kandungan dulu. tapi skrg sedang menunggu lahiran tinggal 1 bln lagi. mohon doanya..