Scan Ikut dh 8w6d...tp scan nampak kantung kiraan 6w2d...cm ni ke keadaaannye

15 Các câu trả lời

sbb kita xtau prsenyawaan tu bila. mcm sy 6 weeks bru nampak kantung. 9 weeks bru nampak janin n degupan jantung.. sis tunggu lagi 2 3 minggu inshaAllah nampak janin dan insaAllah ada degupan jantung.. lain org lain bdn. ada yg cpt nampak.. ada yg lmbt.. kalau scan pun normal xsilap sy kalau ada yg xsama weeks dgn first last period kita. apa2 pun kiraan tu, refer pada dr punya pandangan . kalau dr kata normal kiraan tu,normal la tu ❤️

2y trước

Xpelah sy tggu LG 2w... Baru repeat scan.... Doakan sy k 😘😘

selalu nya sebelum kita dpt result upt positif kita akan lalui fasa 2ww.. itu normal sis kalau kira ikut miss period mmg betul weeks nya, tp perkembangan janin lambat 2w dari tarikh miss period tu sebab masa ovulate kita tak sama (walau period teratur).. mcm sy haritu scan 6w3d belum nampak hearbeat lagi tp kantung & embryo dh ada (tvs scan).. sabtu ni repeat scan for 9w then baru buka buku pink

Macam saya dulu time 8weeks sampai la 13 weeks baby size tetap 6weeks je. Sekali last2 misscariage dia keluar sendiri, kandungan tak jadi baby tk besar dan takda heartbeat. Tp selalunya kalau period tk teratur pun boleh jadi salah kira and ukuran baby tu memang betul 6weeks. Doa banyak2 ye insha allah semuanya akan okay

Sama sis.. Saya ikut tarikh period dah 9 week.. Bila scan size kantung 6week..period ontime takda apa bleeding.. Byk baca persenyawaan lambat... Jdi tabahkan hati sementara nk tunggu next scan.. Moga ada berita gembira❤️

2y trước

Awak.. Period teratur tak?

pundi penuh x ? https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

sama la sis, ikut priod ptut 7w, skli scan bru 5w.. alhamdulilah selagi tiada pndarahan semua baik2 saja skrg dah 20w 😘doc ckp normal sbb priod sy sblum ni tak tratur

eh sama pulak tarikh edd kita. hihi kalau ikut tarikh last period, dah 9w. tapi sebab period xteratur dan kita tatau bila persenyawaan jadi, bila scan jadi 6w juga.

sama sy sis..ikut kiraan dr tarikh lmp 6 week 4 days..tapi scan 4 weeks 6 days..ape pun kne tgu repeat scan 2 mgu lg..moga khabar gembira utk kita 😉

Sama mcm sy . Ikutkan dah 7weeks . Tapi bila scan doc ukur kantung rupanya baru 6w. Persenyawaan lambat . Dan dr kata its normal awk 🥰