Scan Ikut dh 8w6d...tp scan nampak kantung kiraan 6w2d...cm ni ke keadaaannye

15 Các câu trả lời

kalau kira edd, saya sudah masuk 8w6d.. tapi harini pergi scan belum nampak kantung lagi.. doktor suruh dtg semula next 2w..

2y trước

Samalah dgn sye

Ni firstime awak scan ke atau awak hold dulu scan selepas awak tahu ve?

normal sis.. kiraan tu hanya ramalan unurnsaja... kena ikut scan

tidak semua kandungan sama dgn tarikh period kita.

period teratur x sis