Scan 5w tak detect ultrasound

Scan ultrasound 5w tak nampak apa2, doc kata normal..normally mommies semua scan week berapa baru nampak kantung?

12 Các câu trả lời

Hi sis, sy br je gi scan hari ni tp mula2 doktor scan ckp x nmpk, then 2nd scan br nmpk tu pun kecik n bentuk x brape cantek.. Sbb sy period bulan ni 4hari je(10hb - 13hb 2) lpas 2 hari period sy saje je test upt n result +ve. Td mase gi klinik pun, nurse buat upt n result +ve jgk cume time scan tu je mcm nmpk x nmpk je.. Doktor suggest kene gi scan blk lg 2 minggu, pastu ade buat bacaan gula td n sy punya 9.. 😁😁😁 So start esk kene amik bacaan gula sndiri sbb doktor risau takut kene kencing manis...

saya 5w 1d dah nampak kantung & yolk sac.. scan atas perut je.. bergantung dgn org jugak tuu ~ maybe awak lambat ovulate.. ikut kiraan 1st period maybe 5w tapi lambat ovulate, so umur baby maybe bukan 5w

Sy 6w 5d pun baru nampak kantung and baby sangat kecik. Ikutkan last day period dah 8w tapi sbb period tak regular so tak boleh ikutkan tu, kena tengok size pada scan

Saya pun 5w.. tak nampak sangat pun kantung membulat and doktor cakap bentuk dia macam tak menjadi.. hari2 saya doa supaya baby saya membesar dengan baik 😔 risau sangat

saya one of the minority retroverted uterus, rahim ke belakang. kalau awal pregnancy mmg scan atas tak nampak. kene scan lalu bawah kalau nak tgok. normally mahal. for me.

2y trước

Haritu doc ada ckp bentuk rahim sy pelik sikit tapi normal. Dia kebelakang/kebawah camtu la doc kata. Boleh tak share apa2 pasal rahim mcm kita ni sis? Sy ni dah mengandung anak kedua, masa yg pertama dlu takde pula doc kata apa2 pasal bentuk rahim sy. Yg kedua ni pula baru tahu

Saya 5weeks 3 days dh nampak kantung, Alhamdulillah. saya minum air banyak n tahan kencing sbb nak full bladder, easy utk Dr scan

Sy bru test hrini +ve lpas 10 hri lmbat period.. Bila perlu checkup ye?

saya first scan 5 week xnampak lagi. 6 week baru nampak kantung.

6w keatas klu period cycle normal. Normally awl2 ni dia akn lari 1-2weeks.

2y trước

Oo br tau mcm tu. Lega. Sebab dlm apps 7w scan doc kte dlm 5w

Sy 6weeks, smlm baru scan nampak kantung saja jugak

2y trước

Sama lah sy.. semlm 6weeks pergi cek nmpk kantung je