Kandungan 7w 2d..tadi pergi scan kandungan 6w 6d,tp takde fetal lagi..Ada tak sesiapa pernah alami

Scan Baru nampak kantung

Kandungan 7w 2d..tadi pergi scan kandungan 6w 6d,tp takde fetal lagi..Ada tak sesiapa pernah alami
20 Các câu trả lời

normal 6@7w nampak kantung. selalu kalau nk nmpk baby dn heartbeat klip2 scan masa usia kehamilan kita 8@9w dan keatas.

Normal rasanya sbb kwn saya scan 5w & 6w cuma nampak kantung saja. Pergi scan 10w dah nampak ada baby halus je dan dah ada denyutan jntung

1y trước

InshaAllah yg baik2 je. Saya pun masa scan 10w baby besar 9w je doc suruh scan lagi 2mggu masatu. Skrg alhamdulillah baby dah sama besar dgn usia kandungan 19w lebih.

Normal sis, saya pun masa tuh 6w juga tk nampak tapi doc terus suruh scan dari bawah, Alhamdulillah nampak semua sia

dulu saya scan 6weeks cmni. stress tunggu 2 minggu. scan balik 9week baru nampak baby & jantung dia. skrg dh 30week

Normally heartbeat tu nampak masa 8-9weeks. 6-7weeks baru kantung nak berbentuk. Dont worry ya mommy. Its normal

normal...macam sya scan sptutnya 6week tapi bila ukur kantung 5week...repeat scan 2week, dah nmpk janin & heartbeat...

12mo trước

insya Allah smoga dimudahkan urusan awak 🤲🏼

normal. sy dulu pun 6 minggu scan kantung je nmpk. 8 ke 9 weeks dah nmpk Janin dgn bunyi jantung

1y trước

sy scan swasta..sy xcontact KK lg..komfem ad denyutan Baru sy buka buku

Alhamdulillah...sy dh scan pd 8w2d..Dh ad fetus dh...terima kasih semua...syukur sgt..Allahu...

Awal sgt pegi scan. Tggu la at least 8-9 weeks bru scan insyaallah da bleh nmpak dah

sy tgh alami skrg...kandungan 36w 3d tpi scan baby 34w 3d...Dr ckap Masih normal