Nama Anak Perempuan

Sbnrnya jantina baby tak confirm lagi, tapi hati kuat sangat kata ni baby girl. Suami pula dah melekat dgn nama Raudhah. Nak minta cadangan gabungan nama yg cantik & maksud yg baik dari ibu² semua....

16 Các câu trả lời

Iris Raudhah - Sejenis Bunga di Taman Raudhah Humra - Taman Mawar Raudhah Malaika - Taman Bidadari Raudhah Eshal - Taman Bunga Syurga

Nur Hana Raudhah Nur Wardeena Raudhah Nur Hayfa Raudhah Nur Qhaisara Raudhah Nur Raudhah Aralyn

Madinah, Mardiah, Suhaila, Sofia, Syasya , Asyura, Lailatul

raudhah arissa pun ok takyah Nur pun takpe.

Kalau saya tambah Nur jer kt depan ...😁

Nur Raudhah Firdaus- Cahaya Taman Syurga

Raudhah macam nama ibu saya 🤗😊

jannahatul raudhah 😍

Nur raudhah humairah

Raudhatul raisha🥰