3bulan20hari.

Sblum ni kepala baby senget ke kanan. Lepas d usaha urut2 lembut dia ok xsenget dh. Tp xlama lpas tu mcm mau kmbli senget lg. Normal ka tu?? Risau juga. #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Gunakn baby bantal yg ade lubang bulat tu , lps tu time mandi pagi urut lebut kat kepala baby , kna bt hari2 dn msa baby tido kna ubah2 cara dia tido 15mint mcm tu smoga baby awk sehat

2y trước

kepala dia flat sebelah kanan. tu kpla dia nmpk senget ke kanan klu d dukung mghdap depan. mcm berat kpla dia.

ade ajar tummy time tak?

2y trước

ada sis. tp xkerap. klu sy sndri yg jaga bru ada buat tummy time. mgkin ka tu slh 1 punca kpla ank senget?