Assalamualaikum para moms

Sblum ne prnah kguguran , dn skrg hamil smula.. Nk tnya mcm mna cara jga kandungan supaya lebih selamat , & janin sentiasa sihat... Dan bila baru boleh pergi kk..

1 Trả lời

pg kk 8 to 12w. byk kn rehat and bedrest. jgn buat kerja berat. jgn having sex utk 1st trim. kalau ada spotting or bleeding even setitik pon terus pegi emergency. boleh beli folic acid dkt farmasi. atau nak tunggu doctor bagi masa buka buku pink pon xde mslh.

1y trước

tq awk dh kongsi tips .... 🥰