Nk bg janin turun sndri

Sy kguguran 2bulan, mcm mna ya nk bg janin turun sndri, dh nk msuk 3mgu msih xnk turun.

3 Các câu trả lời

Lama jgk tu…sis try banyakkn berjalan seharian,.biasanya menjadi..pi la pusing mall ke taman..kalau blh sehari tu jgn dduk diam..

4mo trước

harap mcm tu la, trima ksh ya.

Doktor ada bagi tarikh untuk DnC tak? Kalau tak boleh keluar naturally, better DnC untuk elakkan jangkitan kuman.

4mo trước

doc bg dh 2mgu utk kuar sndri, diorg xnk proceed dnc sbb sy ada parut czer, diorg tkut parut tu trbuka blk, sy mntk diorg msukn ubt utk janin tu kuar, doc ckp brisiko jgk bila jnin xkuar hbis ttp kna dnc. doc bg msa 2 mgu lg utk dia turun sndri. sy hrp dia turun sndri. tu mcm2 petua sy wt ukt kuarkn.