boleh ke minum air gas?

sblm pregnant teringin nak minum float a&w. tp husb cakap lain kali sbb kat sini takda a&w. then dpt tahu pregnant, husb terus tak bg. tp teringin sgt, kwn2 tempat kerja lama pulak skrg rajin pulak lepak kat a&w then buat status. terseksa betul tengok since sblm pregnant lagi teringin 😭

2 Các câu trả lời

kalauvsy la teringin sgt2 air begas ni sy campur air kosong bnyk2 sampai rasa ges dia tu hujung2 lidah je. dpt minum 1 2 tegup jd la.

nnti sblm bersalin nk tggu due puan minum k... ms awl2 kehamilan better elakkn..mg dpmudahkan segalanya..aamiin