mengidam minuman tinggi kafein

nak tanya boleh tak minum extra joss time pregnant.. ngidam sgt²..tp husb x bg sbb tinggi kafein.. mintak tolong jawab ye#SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Kat sachet extra joss dah mentioned tak sesuai untuk ibu mengandung dan kanak-kanak. Nah info from extra joss official website https://www.extrajoss.eu/pages/ingredients

Kafein dan tinggi gula. Boleh nak minum sekadar sampai hajat mengidam. Seteguk ke. Tapi hadaplah jika beri kesan sampingan seperti pedih ulu hati.