Bertukar kaler

Sblm amik darah kedua lepas minum air gula nurse ade suruh kencing dlu kn . Kalau strip tu bertukar kaler hitam ape mksd nya ye . Takot pulak jadi nya , dh lega minum air gula

2 Các câu trả lời

Haah .. Sye pn xde pn depe soh kencing .. Tros je ambek darah .. Mnum air gula .. N lpas 2 jam ambek blek darah xd soh kencing .. Mngkn laen2 klink

Sya minum kelmarin. Lepas 2jam kena ambil blood sj. X buat test kencing. Mungkin lain kkia lain caranya