tentang ice cream

Sbenarnya waktu hamil itu boleh makan ice cream gak sih bun?

74 Các câu trả lời

Boleh banget bun..malahn bidan suja nyaranin kali janin di dalem perut nya kecil

Apapun Boleh dimakan bun ,, yg penting jaga porsi nya jangan berlebihan 😊

Boleh bun asl jgn kbnykan, aplgi klo udh hmil tia, paling nyicip2😁😂

boleh bbun asal jangan ke seringan takut nya baby x besar dalam perutt

Kalau TM 1 smpek TM 2 minum air ptih dingin boleh apa nggak ya bun

Boleh bunda, tp kalau sdh masuk kandungan tua sebaiknya dstop dlu

Boleh, q saat mual bgd mkan es krim. . Lumayan bs ngilangin mual

Boleh,,, mlh bgus untk nmbh bb janin klo janin nya bb rendah

Saya malah disaranin makan es crim sama tetangga saya. 😊

Boleh bunn, aku mala tiap hari mkn itu 😁 skrg uk 10week