32 weeks hb masih low iaitu 8.8 , sy nk tnya utk naikkan hb mcm mne yer

Sbb sy dah minum susu dan dah makan ubat yg doc bg tpi hb masih tetap sma sy risau takut memberi effect kepada baby#firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Amalkan diet iron rich. Lepas makan sumber zat besi, makan buah tinggi Vitamin C sbb Vitamin C bantu serapkan zat besi dlm darah

cuba ambil air delima. sy minum air delima olive house.letak ckit pati delima n campur dengan air kosong