Nk tanya bagaimana nk bg puting kita klr supaya baby kita blh hisap susu.

Sbb puting i dh masuk dlm. Langsung x blh tarik luar, stp kali nk tarik luar mmg sakit tetapi bukan sakit sampai x blh tahan langsung

8 Các câu trả lời

Mslh sis sm dgn sy..niple tenggelam trs..apa yg sy buat keep bf bby..mula2 mmg sakit n melecet sbb x biasa. Sbnrnya bkn niple tu je kluakan susu..sekitar kwsn tu pun blh jnji bby latch dgn betul..Jgn pth semangat berdoa bnyk2 pd Dia. Alhamdulillah setakat ni bby sy msh fully bf

Ni sis nipple shield utk puting tenggelam pn blh gune pkai letak dkt breast sis nti bby akn try sedut dkt sekitar areola

4y trước

Ya sis .sbb kekadang susu sy ni kjp tenggelam kjp x..🤗

Beli nippler puller sis. Kt manjaku ada jual. Saya pnh nmpk jenama pigeon

Boleh try nipple puller utk sedut keluar puting yg tggelam tu

Ada contoh x and berapa harga klu nk beli

Apa benda tu. Sakit kh bila guna benda tu

Try guna khas utk buat puting keluar tu

Sis dh try gune nipple shield??