Ibu ibu nak tanye.. Kenape ye kalau kenyang pun rasa loya.. Lapa pun rasa loya muntah...

Sbb masalah penghadaman ke... Perut pun tak selesa#seriusnanya

1 Trả lời

Normal la tu. Saya pun mcm tu. Kena hadap je la . Lagi2 malam menjelang mmg teruk la juga sbab angin bnyak kat perut tu tolak2 nak kluarkan

1y trước

Takde sis.. nak taknak kena hadap je benda ni. Layan je mual muntah tu. Ade kata minum air halia petang tp tak try lagi.