Hai nk tanya susu wildan bgs tak utk kurangkan gula dalam darah ketika hamil?

sbb gula sy tggi 😌😌 xtau cara cm mna lg nie hmmm #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Saya alah dgn susu wildan masa sblm hamil. Tak slh saya susu wildan ada gula tambahan

3y trước

Actually saya ada alahan lactose, susu lembu dan gula tambahan. perut saya sensitif. Jadi saya pilih susu kambing no sugar less carbohidrat yg saya minum sejak sblm hamil lg sesuai pula diri sy yg ada GDM skrng. So, untuk awak yg tak blh minum susu ni, awak request lah sample susu kat official website syarikat susu tu. cubalah mana2 hingga awak rasa sesuai.