saja share

Sbb excited.. Hehehe.. Doakan ye mummy smua.. Skrg 29weeks .. ???

saja share
37 Các câu trả lời

Alahaiii pp..klu klua tu lg bolattt tu 🤭🤭.sy esok bru details scan.harap bb boleh bg keje sama x sorok tu sorok ni😅😅

5y trước

Hrp2 bby tk tdo ttup muka la mcm si gemok ni..haha. puas doc kacau dia , mmg menyorok ,camera shy. 😂

amboii pipii 😍haritu dah scan 5d masa 25w. ni 30w gatal tangan nak scan lagi, rindu nak tengok.

5y trước

Hahaha kannn. Rasa nk beli mesin scan tu je bole skodeng tiap ari. Hahaha😂

Tengok dlm tu pun dah comei tembam apatah lagi bila keluar nanti mesti comei serupo ibunya jugak 😍

5y trước

Hahaha mmg pipi dia kenan ibu dia sgt sgt ni 😂 tq sis..

Semoga dipermudahkn..geram tgk pipi baby..tembam..sy isnin ni baru bt details scan

5y trước

Aah ye bby sy pun da besa smggu dr due date haha tp doc ckp ok lagi sbb smggu. Hrp2 dia jgn buat surprise sgt la klua awal sbln ke apa.. Hahaa. Tgh seronok lg ni layan baby kicking gempa bumi dlm perut sndiri😂

Alalalaaa tembamnya dia. Comel betul 😍 semoga semuanya dipermudahkan mommy 😀

5y trước

Heee tq sis farah in shaa Allah aminnn😍😍

Comelmya. Nanti nak buat juga 4d scan ni. Masa anak pertama tak sempat

5y trước

Haha buatla sis nnti ada rezki. Buat scan detail lg elok , mcm sy nk buat scan detail tp baby da besar sgt doc tk bole buat..

Waaa comelnya kamu sayang 😍 Semoga sihat2 selalu , d permudahkan ..

5y trước

Aminnn thankyou sis 😍

Smoga sist dan baby sntiasa dlm keadaan shat..amiim2 ya rabbal alamin

5y trước

Amin amin . Trima ksh sis sehah sbb mndoakan kami😍😍

Ya allah comelnyaaaa 😍😍 . Sis biasaa scan 4d bayar berapa ??

5y trước

Heee tq sis..😍😍 klinik ni saya bayar 100rm, dpt skeping gmba ni dgn cd..

Comelnyaaaaa. Baby girl? Semoga dipermudahkan mommy & baby comel

5y trước

Heee tq mommy. Baby boy ni in shaa Allah.. Hehehe..