jaundis

Sayunya hati bila bpantang gini..sehari je dpt stay ngan baby kt umh lps discharge wad..hari ni baby kena tahan dalam wad blk??..sbb jaundis tinggi..mama n papa high risk..drh "O"..Moga2 esk dh blh blk..rindu yg teramat2???..patutlaa smlman xdpt tdo..upanya hri ni nk kna tahan dh.. doakan semoga baby cepat sembuh??????..aamiin. #babyBoy #17052020 #prembaby 36weeks #3.05kg

2 Các câu trả lời

inshaAllah..bg doc ngn misi bt keje diorg....doa yg baik2 ye..

semoga baby sihat2 selalu yaa